söndag 31 januari 2010

Lättare sagt än gjort

Såg en modevisning på tv som inspirerade till den här svarta slipsen med en blomma av pärlgarn, tänkte väl att det kan ju inte vara så svårt att göra ett mönster på slipsen, men ack vad jag bedrog mig, är inte alls nöjd med formen (men den är unik, för det finns bara en i hela världen) Jag hoppas ni förstår att slipsen är till mig själv och inte till Långe Bengt, för övrigt kan jag tala om att ingen av oss kan knyta en slipsknut.

Blomman är också ett eget mönster, tyvärr är jag inte riktigt nöjd med den heller, har gjort alldeles för många picoter, så det ska göras om.

I senaste numret av tidningen LAND nr 5 finns mönster på jättesöta pulsvärmare, någonting för er som stickar kanske.



På Återseende


5 kommentarer:

  1. Den blev ju läcker, helt otroligt att du han göra klart den i går kväll!
    Glömde totalt bort i går, hade tänkt visa hur man knyter en slipsknut. Ha en underbar dag....

    SvaraRadera
  2. Hej, ramlade in på din blogg och har nu läst igenom nästan allt. Tack för att du lägger upp alla dina fina alster. Blir jätteinspirerad och önskar att jag också kunde få till saker med garn, men jag är mer av en papperspysslare.

    Nu kommer jag följa dig framöver, men ville bara lämna ett litet avtryck så att du vet att du har fått en ny läsare.

    Hälsningar från Karin

    SvaraRadera
  3. Maria--kommer snart, gjorde en till slips igårkväll som du kan få knyta

    Karin--välkommen, jätteglad när jag lyckas inspirera, har du provat virka? Man ska göra det man känner för det är bäst så, men samtidigt inte vara rädd för att prova nåt nytt MVH/ Tant Grön

    SvaraRadera
  4. Det var duktigt gjort att klura ut att virka en slips! Förstår att det var knepigt. Jag tycker att den blev jättefin.

    SvaraRadera
  5. Jag blir så glad då jag är in på din sida :) önskar så att jag kunde virka, har läst en del på nätet för att se om jag kan lära mig. En bra sysselsättning dom här mörka vinterkvällarna. Håller just nu på att sticka en halsduk i alla fall :) inte den vackraste men får sitta och knopa då. Kramar i massor till dig min låtsas faster, hälsa långe Bengt. // Jeja

    SvaraRadera