torsdag 14 oktober 2010

Snöstorm

Tänk att man blir lika förvånad varje gång vintern gör sitt intrång, man vet ju att den kan komma när som helst likväl var jag inte förberedd den här gången heller.

Mitt garage är upptaget av diverse sommarattiraljer såsom gräsklippare och annat skrot så bilen stod ute i snöstormen inatt. Här har jag borstat (och innan jag hitta borsten) av sidorna på min bil och nu är det bara 20 cm snö kvar på biltaket att sopa bort innan jag ska försöka ta mig ut till stora vägen och gasa iväg till jobbet.


Nu på eftermiddagen är det sol och vackert väder.
När snön kommer...........kommer ljuset

På Återseende


12 kommentarer:

 1. Hej!
  Oj så mycket snö ni fått! Det blir ljust och fint när snön kommr men inte är jag sugen på snö i oktober. Men det är väl en vana det också. Jag bor i Värmland och ca 1 timmes bilresa norr om där jag bor (fortfarande i Värmland) snöade det häromdagen.
  Mors! Lena

  SvaraRadera
 2. Visst blir det ljust och fint med snö , men jag är glad att jag bor i södra Sverige för nån snö är jag inte redo för än.....vi är inte vana att ha så mycket snö, förra året kom snön i dec och låg kvar till mars - april någongång och och det var det mesta på länge.... får se hur det blir i år/Kram

  SvaraRadera
 3. Men jisses då! Nog för att jag är från Dikanäs och vet att snön kommer tidigt (bor ju i Tumba nu) men blir litet förvånad. Härnere kör vi MC fortfarande ;-) oj vad avlångt och olika vårt land är - en tjusning i sig!

  SvaraRadera
 4. Ja du har nog fått mer snö än jag!... Men jag tror den smälter bort innan det blir vinter på riktigt.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker alltid att det är så skönt när vintern kommer, det blir som du säger ljust och fint. Men det är klart att man blir förvånad, konstigt men sant hihi
  Ha det så gott,
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 6. Ojdå, jag som går i tunn jacka i solsken här nere :-)

  SvaraRadera
 7. Ja imorse på väg till tandis så var det i rykande snöstorm inte kul alls men men sånt e livet bara att aceptera ;-)

  SvaraRadera
 8. Jag måste säga att jag blir lite avundsjuk på snön. Jag behöver aldrig sopa av bilen och sällan skotta heller så för mig är snön bara mysig. Jag hoppas vi får en vit jul men det händer sällan här hos oss.
  Det brukar komma i Januari i stället och då känns det nästan för sent.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 9. Black Iris, jag hoppas verkligen att du får en vit jul i år.
  Jag håller tummarna/ Kram

  SvaraRadera
 10. Oj, va mkt snö. I övik försvann snön lika fort som den kom. Vilken underbar blogg du har! Hittade just hit, men kommer definitivt tillbaka! KRAM

  SvaraRadera
 11. Oj! Jag älskar snö, men jag är inte riktigt redo än... jag har fullt upp med att njuta av alla färger och sparka löv vart jag går... SEN vill jag ha snö =)

  SvaraRadera
 12. Tack för besöket hos mig :)
  Härligt med snö, här utanför Stockholm är det höst och så vackert med alla färgsprakande löv.
  Längtar faktiskt till vinter och jul efter denna varma sommar.
  Kramar till dig Eva och ha de bra!

  SvaraRadera