lördag 4 december 2010

Stjärnor och pizzabak

Nu har jag satt upp mina virkade stjärnor i hallfönstren, jag har två små fönster i hallen som är totalt omöjliga att ha gardiner i så då passar det utmärkt med stjärnor där så här i stundande jul
Igår på min födelsedag bjöd jag på pizza och en pannacotta till kaffet. När jag bakar pizza så gör jag mycket på en gång så det ni ser på bilden är resterna efter middagen. Allt ligger nu i frysen, bra att ha när man blir sugen på en pizzabit.
På Återseende

10 kommentarer:

 1. Jag säger grattis en dag försent. Stjärnorna passar bra istället för gardiner, du som är så duktig på att virka och "påhittig" gör du andra saker och hänger i småfönstren andra årstider t.ex vårblommor?

  SvaraRadera
 2. Grattis så här dan efter. Hoppas du fick en trevlig födelsedag o kanske några roliga paket.
  FIIIIIIINT de blev i fönstret! Vad gott de ser ut med pizza *slurp*

  SvaraRadera
 3. HI, HI, FNISS!!! Blir nu lite full i skratt! Gå in och titta på min blogg får du se ngt kul. Jag blev ju inspirerad av de stjärnorna du gjorde i tidigare inlägg så jag gjorde en av dina och hittade lite andra mönster. Grattis i efterskott! Kram!

  SvaraRadera
 4. Beautiful white, winter and christmas decorations, Eva!
  Have a nice weekend. Lia

  SvaraRadera
 5. Pizzabitar är alltid bra att ha i frysen. Det vet jag med två tonårstjejer i huset. Stjärnorna du gjort gör sig jättebra som "gardin".
  Kram Maidi

  SvaraRadera
 6. Fantastiskt fint,kan riktigt se det framför mig.
  Pizzan blev god förstår jag.
  Hoppas du blev rikligen uppvaktad.
  Hej svejs!


  Ps: va tror du om nå sånt i mitt toa fönster??ds

  SvaraRadera
 7. Mmmm vad det ser gott ut, skönt att ha lite i frysen och bara ta upp. Det blev ju jätte gulligt med stjärnorna i fönstret/Kram

  SvaraRadera
 8. Hej Eva och gratulerer i efterskott. (har inte hunnit med att läsa alla fina bloggar på ett tag) Dine stjerner ser så fine ut där i hänger i fönstret og pizzabitarna ser riktiga smarriga ut. Hoppas du hade en härlig födelsedag. Kram!

  SvaraRadera
 9. Åh herregud nu när jag tänker tillbaka så kommer mättnadskänslorna tillbaka. Men gott var det tack för en trevlig och god middag =)

  SvaraRadera