lördag 23 juli 2011

Liten Babyfilt

Babyfilten är klar, semestern är slut och imorgon åker vi hem från stugan till en ny arbetsvecka. Idag är det råkallt och småregnar ute, det var tjock dimma imorse när jag var ute och skjutsade mitt barnbarn Albin som har lite svårt för att sova


På Återseende15 kommentarer:

 1. Åh vad fin den är, super färg kombination.

  SvaraRadera
 2. Helt underbar och vilken härlig färgkombination...så vacker!

  SvaraRadera
 3. Väldigt elegant blommig ruta! Kan du inte tänka dig att dela med dig av mönstret, för det här blev jag så suugen att virka själv och kanske göra en färgglad kudde till soffan av? :o)

  SvaraRadera
 4. Jättevacker, och härliga färger!

  SvaraRadera
 5. Tack, för dina uppmuntrande ord på min blogg =)
  Filten är jätte fin och är verkligen i min smak.
  Rosorna är jätte fina!

  Ha det bra! Carro

  SvaraRadera
 6. Vilken vacker filt! Jättefina färger.
  Kram Maya

  SvaraRadera
 7. I found your blog this evening and I'm enjoying it very much. Earlier today I was knitting a pair of socks but not I want to take out my crochet hook and start something new. Thank you for the inspiration. I plan to visit again.

  SvaraRadera
 8. Oerhört vacker... Rosorna ger mormorspläden ett riktigt lyft och gör den lyxigare. Den har precis de färgerna jag vill ha i mitt sovrum. Rosa och grått.

  SvaraRadera
 9. Oj så fin:)Är det ett eget mönster? & vad har du använt för garn?

  SvaraRadera
 10. Till Alla som undrar om mönster till Babyfilten. Jag kommer att lägga ut mönster så fort jag hinner ska bara jobba järnet 3 dagar och sedan åker jag bort över veckoslutet. Har påbörjat en ny filt i andra färger och tar kort eftersom så det dröjer nog inte länge/ På Återseende

  SvaraRadera
 11. Hit till din fantastiska blogg hittade jag via Ankis blandning och jag lade mig som följare på direkten, så många fina saker!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 12. Åh vilken jättefin filt du har gjort =)

  SvaraRadera