måndag 12 september 2011

Virkat Handledsvärmare

Att virka handledsvärmare kräver inte mycket tid och garn. Nu när hösten (den kalla, regniga och tråkiga) är här är det gott att ha varmt kring handleden när trädgården ska fixas innan vinternEtt par svarta av garnet Gjestal Bris som jag köpt på rean, den här varianten är utan tumme.

Ett par offwhite av Alpaca Sport (restgarn), kanten är virkad av mohairgarn


Alpaca Sport med kant av Mohair


Garn = Gjestals Bris + Mohair, virkad volangkant


Grå och Mörkrosa virkat av garn som blev över från min lilla babyfilt, även sista bilden på de svart/grå är virkade av det garnet.


Idag är jag bjuden på middag ( surströmming ) till en väninna och då passar det väl bra att ta med ett par handledsvärmare till värdinnan tycker jag.


På Återseende
7 kommentarer:

 1. Oj så fina...och så många!

  SvaraRadera
 2. Så vackra! Särskilt de i svart med volangkant ♥

  SvaraRadera
 3. Så superfina de var, alla! Och verkligen fint att kommma med ett sånt par som present!

  SvaraRadera
 4. Härliga handledsvärmare, kan gissa att värdinnan blev glad. Tack för din kommentar, du är verkligen en som inspirerar andra.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Wow, vilka fina handledsvärmare du virkat. Det måste jag också virka någon dag. Jag som alltid är kall om händerna. /Christel

  SvaraRadera
 6. Det är riktigt roligt att virka halvvantar. Jag tyckte väldigt mycket om den vita du virkat och även den i färgen fuchsia... Jättefina. Är själv väldigt förtjust i gjestals garner.. Ha det så gott i höstvädret. kram

  SvaraRadera