måndag 23 januari 2012

Underlägg å nåldyna

Ja, det blev en innedag igår också för det snöade hela dagen och gör så även idag. Växlade med lite garderobsstädning och virkning av restgarner.

Underlägg till glas eller koppar
Liten Nåldyna av garnet Catania


På Återseende

8 kommentarer:

 1. Nåldynan är som en liten bakelse! / Annika

  SvaraRadera
 2. Både underläggen och nåldynan är så söta precis som allt du gör..
  Jag läste ditt tidigare inlägg om Sigge och blev rörd.
  Vår Knutte blir ju "tonåring" i år men för honom innebär ju det pension..
  Jag fasar för den dagen när han måste lämna oss...
  Tur vi har vårt pysslande att fördjupa oss i ..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 3. Ah, nu påminde du mig om ett projekt jag borde tagit itu med för eevigheter sedan: en ny nåldyna! Den jag har är sydd av tyg någon gång "för hundra år sedan" och har aldrig fallit mig på läppen. Formen är fel, storleken är fel och fyllningen är av något material som gör att det är hopplöst att lättvindigt sticka i knappnålarna. Kort sagt har jag retat mig på fanskapet i årtionden redan. NU ska jag göra något åt saken!! TACK! ♥

  SvaraRadera
 4. Hej Eva, det var fina underlägg du gjort. Jag hoppas att allt är bra med dig, jag har varit mycket dålig på att läsa bloggar och sköta min egen blogg med. Det blir för mycket tid på virkcaféet på Facebook. Är du föresten med på Facebook, kom i så fall in på Online Virkcafé det är en jättetrevlig grupp med mycket prat om virkning och tips o idéer får man hela tiden.
  Kram Susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej FruAlbertsson, nej jag är inte med på Facebook, Online Virkcafe´verkar vara en härlig grupp men som det ser ut nu så har jag inte mycket tid över.
   Tack för tipset/Kram Eva

   Radera