fredag 1 juni 2012


11 kommentarer:

 1. så skönt att se att du är på benen fortfarande

  har täkt och tänker på dig

  en kram från en främande kvinna

  SvaraRadera
 2. Säger det samma som föregående.

  /en kram från ännu en främmande kvinna som tittar in ibland och beundrar alla fina saker, tex den vackra bilden du just lagt in. :-)

  SvaraRadera
 3. Känns skönt att se något från dej igen. Jag har tänkt en hel del på dej. Vilken vacker bild du lagt ut. Funderar på om det är så du känner dej, ensam i en ranglig farkost men med lite solglitter i allt det svarta.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej Eva, vad glad jag blir o se dig göra ett inlägg även om de är en bild, ord behövs inte jämt. Fint skrivet av Mimmi. Skickar dig mera styrkekramar för dom kommer du få länge till.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Underbart! Och du, tusen tack för svaret på mitt mejl. Det är gôtt att veta att livet går åt rätt håll.

  ♥-varma hälsningar från ett kallt, regnigt och ruggigt Åland!

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. (Det blev ett tyrkfel, så jag tog bort. Nytt försök följer här.)

   Å, jag glömde ju ... Bilden på din fiskande Bengt gör mig riktigt varm i själen; ett av förmodligen mängder av fina minnen som ingen nånsin kan ta ifrån dig!

   Radera
 7. Skönt att se ett livstecken från dig. Livet känns inte rättvist men dagarna går runt omkring en fast man själv upplever att tiden stannar. En dag i taget tar man sig genom vardagen. Man glömmer aldrig men till slut lär man sig att på ett eller annat sätt leva med det. Jag tänker på dig och förstår att du också drabbats av det stora hålet av saknad i magen - den där konstiga känslan som inte går att beskriva. Sköt om dig!

  SvaraRadera
 8. ååååå vad skönt att få ett tecken från dig! Mimmi har tolkat så fint det jag tänkte när jag såg din underbara bild....varmaste kramar//Gun

  SvaraRadera
 9. Härligt att få en skymt av dig igen..

  Kramar
  Maidi

  SvaraRadera
 10. Så gott att "se" dig.
  Varma styrkekramar till dig!!

  SvaraRadera