onsdag 28 april 2010

Våga bära färg

Var på Spelkväll i förra veckan, vi är ett gäng som träffas och spelar olika sällskapsspel en gång i månaden och vi har "skitkul" tillsammans. Sist vi spelade bar jag lila top med två olika nyanser gröna scarves och mitt virkade brosch i två olika rosa färger. Alla tyckte det var jättesnyggt med kommentarer som " å tänk om man kunde bära färg " det kan väl alla tyckte jag och fick genast svaret " nej jag vågar inte". Här kommer halsband med färg virkade efter inspiration som jag hittat hos A MagiaDet är väl fint med svart å grått också så jag återkommer med två nya halsband inom kort som jag tillägnar "de som inte vågar"
På Återseende

5 kommentarer:

 1. Ojojoj!!!!

  Du har verkligen kommit igång med detta.
  Själv virkar jag också mängder av blommor men sen ska de ju sättas ihop till något också och då försvinner fantasin ofta.
  Jättefina grejer du gkort i alla fall!!

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 2. Gud vilka fina blommor!

  Kramar från
  Linn

  SvaraRadera
 3. Jag kanske bord virka mig ett färgglatt halsband...!? Jag är en svart människa...Men köpte faktiskt två rosa/lila-aktiga överdelar i Stockholm..nu gäller det bara att ha dom på sig också!

  SvaraRadera
 4. Jättevackra halsband du gjort. Nu blev jag sugen på att virka ett halsband till en tjej som ska firas om någon månad.
  Jag börjar följa bloggen du visade här, den var ju helt fantastisk. Bra också att den gick att få översatt :-)

  SvaraRadera
 5. WOW! vad fina blommor o halsband du gör. Kikade in på länken o där fanns det mycket fint o titta på =)

  SvaraRadera