söndag 22 augusti 2010

Nu är det över

Våran loppis är slut och det är jag med, lite tråkigt väder men trevliga männniskor har besökt vår loppis, druckit kaffe och ätit varmkorv Ett bord med virkat
Massor med kor i alla varianter fanns på flera bord


Porslin både gammalt och nytt


Möbler, tavlor och ännu mer porslin


Ock så lite virkat igen
Sitter och funderar om man skulle gå på spa för pengarna det skulle inte vara så dumt, har lovat mig själv idag att sluta gå på loppis (peppar,peppar)
På Återseende





6 kommentarer:

  1. Åhh gå på spa, det är säkert mycket mer hälsosamt för dig än att gå på dammiga, tråkiga och smutsiga loppisar. Fast loppisar är ju faktiskt roligt, spännande, billigt och bra för miljön också ;-)
    Svårt att hålla sig borta hihi
    Kram
    Susanne

    SvaraRadera
  2. Sorry Eva jag hann inte hem...vi hittade hur mycket Karl Johan som helst så det tog en faslig tid att rensa...var inte hemma i Träsket förrän 17.30. och då var vi vrålhungriga...men jag antar att du ska hit fler gånger. Synd att jag missade er fina loppis, alla säger att det är så fint och välordnat. Måste ta mig till Maria i morgon....

    SvaraRadera
  3. Härliga bilder att titta på. Gillar att gå på loppisar och leta fynd :)
    Kram Annika

    SvaraRadera
  4. Åhh, där skulle jag ha varit, om det låg 100 mil närmare. Vad roligt att ha sin egen loppis, istället för att kasta gamla saker. Gå på spa med gott samvete!

    SvaraRadera
  5. Inte kan man väl bara sluta att gå på loppisar. Men jag är nog en ¨ån som skapar mig en massa behov när jag är där så jag kommer ofta hem med prylar jag inte behöver eller har plats för.
    Snart får jag väl anordna en själv.

    Kram Maidi

    SvaraRadera
  6. Not knowing the norvegian language I suppose this are pictures of things other persons crocheted.
    I like those exposures too, but also that you post them on your site.

    SvaraRadera