söndag 16 januari 2011

Det är tyst nu

Nu har lilla Elin som varit här hos Farmor och Farfar i några veckor åkt hem idag och tagit med sig sin pappa och mamma och två hundar......helt plötsligt kom tystnaden. Långe Bengt åkte till stugan i helgen och lilla Sigge finns ju inte kvar, nu är det en påtaglig tystnad i det stora huset. Jag går omkring och sjunger högt "blinka lilla stjärna där hur jag undrar var du är"

Blåbär är gott


Igår var det 35 grader kallt, är faktiskt ganska less på den här "fula"vintern och längtar till vår och sommar för då kommer månstrålen och solstrålen (barnbarn).
I maj månad ska jag ha utställning på virkat så jag har börjat med blomsterkransar.
Här blommar det.
Nu gäller det bara att göra klart alla kransar (10 st) innan jag påbörjar något nytt. Om jag hinner och kan ska jag bära en virkad klänning på utställningen.


På återseende


11 kommentarer:

 1. Njut nu av lugnet ,skönt att va ensam ibland,,,,, hu så kallt, det kallaste vi haft här är -23 och det var någon vecka sen, längtar efter vår och sommar nu men det lär väl dröja

  SvaraRadera
 2. Lugnet är både på gott o ont. Njut av lugnet till nästa gång barnbarnen kommer för då njuter du av barnbarnen.
  Spännande med en virkad klänning.
  Ha de gott

  SvaraRadera
 3. Vars ska du ha utställningen? Ha en skön vecka. Marie

  SvaraRadera
 4. Hade -28 igår kväll, håller med dig om vintern. Javisst märker man tystnaden, den blir så påtaglig på ett sätt man inte märkt förut. Intressant med utställning, den skulle jag gärna besöka.

  SvaraRadera
 5. Spännande med en virk-utställning, jag undrar också var det kan vara?

  Och så kan jag inte låta bli att säga åh så söta barn...

  SvaraRadera
 6. Här i mellansverig har det så sakta börjat att töa med hjälp av regnet med översvämningar som följd, vilket som är tokigt. Längtar efter sommaren. Det ska bli spännande att få se dina blommor, det är så fint det du gör. Ha det gott.

  SvaraRadera
 7. Ha ha vilket klockrent kort på Elin ser nästan ut som om hon har huggtänder åxå. Vilken tur att vi äntligen får en riktig mamma/dotter dag i veckan så man glömmer bort det kalla och trista vädret. Ses på Tisdag =)

  SvaraRadera
 8. Jösses så kallt! Vi hade plusgrader och regn i Värmland igår. Men jag har det heller kallt än regn när det är vintern. Men 35 grader kallt, det var allt att ta i lite för mycket även för Kung Bore. Men jag har hört att våren och sommaren kommer så småningom, även i år.
  Härda ut! Mors från Lena

  SvaraRadera
 9. Va spännande, var ska du visa dina alster? Och när?

  SvaraRadera
 10. Åh, va spännande! Å vackra kransar!! Har du hittat på mönstret själv?

  SvaraRadera
 11. Här njuter jag av lugnet och tystnaden om jag råkar få en eftermiddag för mig själv. Tonårsbarnbarnen som bor hos oss kan vara ganska påfrestande ibland fast de börjar bli stora.
  Jättefina kransar gör du. Den utställningen skulle jag vilja se.

  Kram Maidi

  SvaraRadera