lördag 1 januari 2011

Hjortronet

För några år sen fick jag ett vackert ljus i form av ett hjortron. Idag har jag städat bort julen i stugan och kände att det var dags att tända hjortronljuset som en "nytändning" för det nya året.
En hög med påbörjad virkning som säkert aldrig ska bli klart, dåligt med inspiration just nu men nåt vill jag ha i händerna när jag tittar på tv, och just nu är det stjärnorna på slottet och MammaMia som gäller


På Återseende


9 kommentarer:

 1. Kul idè med en blomma i mormorsrutorna... God fortsättning!

  SvaraRadera
 2. Jag vet precis hur du menar, man bara måste ha något i händerna, men ibland har man ingen direkt inspiration till att påbörja något vettigt.
  Jag har tänkt att alla rutor till min filt ska vara till för sådana dagar.
  Så skönt att du städat bort julen, jag funderade på att ta bort mitt idag också, men nu får det vänta tills på onsdag, då är jag ledig.
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 3. Känns ganska skönt när man fått bort julen och får plocka fram andra ljus och bara sjunka ner i soffan till en bra film...sen är ju hjortronen så speciella!!

  SvaraRadera
 4. Önskar att jag också kunde sätta händerna i nåt men för tillfället ligger både gubben och jag helt utslagna i influensa oh kroppen är ömsom kall och ömsom kokhet så det är inte mycket man orkar. Ett hjortronljus vill jag också ha ser jag. Finns kanske uppe i Jämtland för här har jag inga sett.

  Kram på dig
  Maidi

  SvaraRadera
 5. Vilka fina rutor, å ljuset var ju lite häftigt. För några år sedan köpte jag i en kul affär som inte finns kvar längre uppe i Sundsvall ett ljus som ser ut som en glass med grädde o bär. Jag vill inte elda det alls utan får damma av de i mellan varven men den ser verklig ut.
  Ja de där o sätta händerna i är inte det lättaste jämt även om man har en del påbörjat så är man sugen på nåt nytt mitt i allt.
  Hoppas förkylningen är bättre.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej og god fortsättning på det nye året. Trist og höre att du varit sjuk under julen. Hoppas du mår bättre nu och att inspirationen kommer tillbake. Syns da alltid du har så mye fint og komme med endå jag :-)
  Och du...villken nydelig hund du har :-) Kram!

  SvaraRadera
 7. Det brukar kännas rätt gott att få lägga julen åt sidan, och då är det ju extra kuk att ställa fram ngt annat kul - exempelvis ett hjortron!
  Kram och god fortsättning!

  SvaraRadera
 8. Du är så fantastiskt duktig. Aldrig funderat på att hålla i kurser?

  SvaraRadera
 9. Jag är handledare på ett virk/stickkafe varannan torsdag. /Tack MiniZillen

  SvaraRadera