söndag 9 december 2012

Livstecken

 
Efter några månaders frånvaro tycker jag att det är dags att ge ifrån sig ett litet livstecken.  Jag har sålt mitt hemställe och köpt ett hus (enplan) som ligger nära arbetet.
Köket är bortrivet och ersatt med ett ikeakök, alla bruna tak är nu vitmålade........
 
 
.....................och originaltapeterna från 1979 är utbytta till...............
 
....................nya ljusare tapeter
 
 Vitrinskåp och gökur har kommit på sin plats i köket


Ja, jag har ju virkat lite också


Ahlgrens bilar till en kille som älskar dessa godisar
Mönster till bilarna har jag hittat HÄR

 Inget inlägg utan halsband, här är ett virkat halsband...........
 
.................med ros,blad och massor med pärlor
Ett rött halsband med virkad ros av glittrigt mohairgarn

 Två halsband till smalhalsad Twiggy
 Jag avslutar inlägget med att visa vad som står på min kudde på stolen i köket

På Återseende

12 kommentarer:

 1. Att ditt kök äntligen blev klart! Jag ska komma och beskåda slutresultatet vid tillfälle. Och ditt kuddcitat håller jag helt med - och man kan tillägga att gör man inte det man verkligen vill, bara för att andra har negativa synpunkter, det är då man får gå och ångra sig hela livet och bli bitter. Du har ju också en bild på berlocken här uppe till höger, med några tänkvärda ord - "Follow your heart".
  Kram från mej.

  SvaraRadera
 2. Du är en mästare på rosenhalsband och virkade blommor och blader! Jag hoppas du trivs i ditt nya hus med ljusa tapeter och vita tak!

  SvaraRadera
 3. Underbart att få höra från dig och det ser ut att bli fint i ditt nya hus!
  På återseende och mången kram//Gun

  SvaraRadera
 4. Härligt att du är tillbaks, verkar bli toppenfint i nya huset. Jag har öppnat min blogg igen,ifall du inte visste det. Välkommen in!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Det var roligt att se ett livstecken från dig. Har tänkt på dig ibland och undrat hur du har det. Särskilt eftersom jag själv bearbetar en stor sorg. Det ser riktigt mysigt ut i ditt nya bo! Det kan vara välgörande att få lite förändring när man sörjer. Stor kram!

  SvaraRadera
 6. Äntligen! Oj vad väntat och oj vad jag tänkt mycket på dig. Lycka till med ditt nya boende. Kram.....

  SvaraRadera
 7. Jag instämmer med Inger!! Sååå roligt att du ger ifrån dig ett livstecken och att du fått ett så fint, nytt hem. Och dina halsband är ju, precis som vanligt, uuuurtjusiga :o) Nu håller jag tummarna för att det kommer att dugga lite tätare med dina inspirerande inlägg - men om inte, så passar jag i alla fall på att önska dig en god jul i ditt egna bo.

  SvaraRadera
 8. Har tänkt mycket på dej och blev glad när jag såg ditt inlägg. Vilka häftiga bilar du virkat. Blir ju godissugen när jag ser dom.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Men så roligt att få ett livstecken från dig.. Hoppas att du landat mjukkt och gott i ditt nya liv och ditt nya hem..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 10. Min mamma har alltid sagt att flytta är som att byta liv- en nystart, och jag kan inget mer än att hålla med henne. Det är så kul att göra om och sätta sin personliga prägel i ens nya lya. Har själv inte orkat blogga då jag är mitt i en skilsmässa som känns lite sådär... önskar dig en god fortsättning och ett riktigt gott nytt år kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Anki, din mamma har rätt. Mitt liv idag är totalt annorlunda och det är mycket jag ska sakna många år framöver. Tråkigt att du ska skiljas och jag förstår att du sörjer och har det jobbigt just nu men hoppas innerligt att allt ordnar sig till det bästa för Dig.KRAM/ Eva

   Radera
 11. Vilka fina ahlgrens bilar du har gjort! Min blogg finns på www.virktantens.blogspot.se om du vill titta in. Ha det bra!

  SvaraRadera