torsdag 4 mars 2010

En Stjärna föddes

När jag började på det här inlägget visste jag precis vad jag skulle skriva, nu är allt som bortblåst, jag skyller på den förbaskade förkylningen som aldrig vill släppa. Men å andra sidan har jag haft många vilostunder i sängen som till slut resulterade till en ny Stjärna
Har döpt stjärnan till " Farmor Evas Stjärna"

Stjärnan är väl inte så speciell, men det är en tillfredsställelse att veta att man skapat något som det bara finns ett exemplar av i hela världen, hoppas alla ni andra som skapar egna mönster tänker så .
Om någon mot förmodan skulle vilja ha mönstret så är jag inte rädd om det, jag delar gärna med mig.
Jag vet att det finns någon därute (hon heter Birgith) som brukar virka av mina mönster och än så länge har det fungerat bra med mina beskrivningar, det är kul att få veta.

På Återseende


5 kommentarer:

 1. Söta stjärnor.Jag har laddat med garn och nål,ser fram mot mönstret. Krya på...

  SvaraRadera
 2. Tack Birgith, det avgör saken. Så fort jag har tid och orkar ska jag sätta mig ner och skriva ner mönstret så får vi se hur det går/Kram från Tant Grön

  SvaraRadera
 3. Vilken söt stjärna. Vad duktig du är! Jag hoppas du kryar på dig o blir av med den där eländes förkylningen nu. Jag har haft liten text på bloggen för den inte går o ändra om man inte letar i koden o idag fann jag just den som gör texten lite större så nu är jag med mera nöjd för även jag har lite svårt o se den lilla texten. sänder en krya-på-dig-kram.

  SvaraRadera
 4. Jättefina stjärnor! Klart att vi vill ha mönster :-)
  Krya på dig,

  SvaraRadera
 5. Du är ju en riktigt stjärna ja just det en STJÄRNA! Mitt under denna grymma förkylning så har du ändå tid att förgylla våra ögon med dina alster.
  Tackar än en gång för din fina blogg...Krya på dig, kram från oss.

  SvaraRadera