torsdag 24 mars 2011

Sengångare

För länge länge sen fick vi posten på morgonen, nu för tiden kommer den sent på eftermiddagen i bästa fall, en dag fick vi ingen post alls, nästa dag fick vi gårdagens post, dagen därpå kom post för två dagar (hänger ni me?) . Även dagstidningen kommer i brevlådan så vi läser gamla nyheter ibland .Det är nu man vill säga de orden som är tabu vid min ålder.

VISST VAR DET BÄTTRE FÖRR Det är inte bara posten som är likt "sengångare "jag är väl en själv för det är först nu som jag har provat på att virka Fr Elsas bullar.

Nu ska Lillan få en påse fikabröd till sin kaffeservis, det blir inget pärlsocker på bullarna till Elin så hon kan bjuda de allra minsta på fika också.

På Återseende

8 kommentarer:

 1. Vi har slutat prenumerera på tidning pga det där, man vill ju ändå inte läsa morgontidningen på kvällen.

  Och så fanns det ju postkontor också, "förr". Man kunde gå in där, gå fram till en lucka och prata med en människa - bara för det löjliga ärendet att skicka ett brev eller ta ut några kontanter! Visst låter det overkligt idag?!

  SvaraRadera
 2. Här kommer brevbäraren två gånger om dagen.... hur konstigt är inte det? först kommer en kille vid 12.30 sen kommer nästa någon gång mellan 14 och 16.
  Den senare kör bara företagspost från vissa ställen, så det är inte varje dag, men innan jag fattade detta så tyckte jag det var väl lyxigt i denna lilla håla att ha posten utlämnad 2 ggr/ dag haha

  Bullarna är fina, jag är senare än du, jag har inte testat dem än.. hihi
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 3. Låter jobbigt att inte posten funkar riktigt, vi får som vi ska bara en gång nu i vintras när det var snöoväder fick vi lördagstidningen på måndagen....Så fina bullar!!!/kram

  SvaraRadera
 4. Här har dom lagt om postrundan så vi får vår post tidigare. Ibland får vi grannens post också. Snällt! Vi brukar hjälpa posten att lägga den rätt då.

  SvaraRadera
 5. Vi har också lite strul med posten, inte roligt.
  Dina bullar blev fina, säkert kommer det att fikas extra mycket nu :)

  SvaraRadera
 6. Det är inte kul med posten... Vi har två med samma efternamn som jag i min port och vi fick minst ett blev till dom VARJE dag. Ett i veckan eller så är väl ok men det blev för mycket! Nu har vi en skylt på dörren där det står att de personerna inte bor där. Ändå får jag post fel ganska ofta :)

  SvaraRadera
 7. Så fina och goda bullar du har "bakat" de kommer uppskattas kan jag tänka =)
  Ja lite virkning då och då gör en hel del i slutändan dit man kommer till slut. Idag har jag inte heller rört något garn eller virknål men jag erkänner att jag har sneglat lite på de.
  Suget är stort men ska försöka vila lite från det. Ha en skön helg!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Varför tror du att jag har klagat så mycket på mitt jobb?? Jo för att jag jobbar just där. Alla som jobbar på detta företag eller vad man nu ska kalla det är missnöjda. Brevbärarna har fått ett litet helvete och vi som jobbar på natten för att brevbärarna ska få till sig sin post har ett lika stort helvete.
  Jag har aldrig nämnt på bloggen att det är just där jag jobbar för vissa som klagat på sin arbets-situation på t.ex. Facebook har fått sparken. De anses illojala mot verket.

  Kram Maidi

  SvaraRadera