torsdag 18 november 2010

Veckan som snart är slut

Tack Gunilla

för awarden jag fick av Dig för ett tag sedan, jag uppskattar den och den här gången ska jag följa instruktionerna och berätta om vad jag är tacksam över och om det som ligger mig varmt om hjärtat.

Jag är tacksam över min familj, tak över huvudet, mat i magen, arbete och att jag kan röra mig fritt i samhället och göra mig förstådd. Sånt som vi ofta tar för givet och glömmer bort att vara tacksam över.


Det som ligger mig varmast om hjärtat finns det ingen tvekan om, ÅLDRINGSVÅRDEN .

Det går snart inte en vecka utan att man hör om missförhållande inom åldringsvården runt om i vårt land. Det gör mig ont att det är så svårt att inse att alla behöver god vård ung som gammal, även en kvinna eller man på 90 år har varit ung en gång, lekt, skrattat och älskat som vi.

Tack än en gång till Gunilla

Nu fortsätter jag med veckan som snart är slut

Måndag: Spelkväll hemma hos mig, vi i spelklubben (5st) spelar spel, skrattar och spelar igen alltmedan Långe Bengt sitter i ett annat rum med öronproppar ( som om det skulle hjälpa)

Tisdag: Efter arbetsdagens slut......intet mer....................................bara vila

Onsdag: 17 grader kallt huvva, hämtade Elin på dagis lite tidigt så vi hann göra klar familjemiddagen ( försenad farsdagsmiddag). Har varit nyfiken på Black Iris filegratäng så jag provade den och kan tala om att den var supergod, jag valde hasselbackspoatis som tillbehör och en sallad

Torsdag: Arbete på förmiddagen, stick/virkafe på eftermiddagen på Gula Villan (PRO), den här dagen tar jag med mig garn till lussebullar, dags att "baka" till Jul kanske.

Fredag: En resa till stan för inköp av födelsedagspresent till Elin som fyller 2 år, och så hoppas jag att jag hinner hälsa på en gammal vän som nyss fyllt 92 år

Helgen är oplanerad , allt kan hända.

På Återseende


2 kommentarer:

  1. Tack för den goda middagen, jag är fortfarande proppmätt ;)

    SvaraRadera
  2. Så klok och förståndig du är!
    Men visst är det synd om Långe Bengt, får han inte vara med och spela i spelklubben?

    SvaraRadera