lördag 24 juli 2010

Blombukett

Nej ingen fin riktig blomsterbukett, de här blommorna virkar jag på kvällarna framför tv:n, ska i slutändan sitta på framtida midsommarkransar

På Återseende

Återgår till gräsliga gräsklippningen

(ett litet ps. har fått några mail från de som inspireras av min blogg att börja virka, eller att börja virka på nytt igen. Det glädjer mig så mycket, blir lika glad varje gång, en speciell varm hälsning till Er)

16 kommentarer:

 1. Helt underbara blommor! Du ska veta att du inspirerar en virktant som mig med... att virka vidare :-)

  SvaraRadera
 2. Tack Frualbertsson, detsamma till Dig

  SvaraRadera
 3. Åååhhh vilken "bukett"! Du gör ju helt rätt som är så förutseende! Jag hinner aldrig göra till midsommar då det alltid finns annat att göra.

  SvaraRadera
 4. ÅÅÅ Vackra PRÄSTKRAGAR min favorit... Va du kan!

  SvaraRadera
 5. Så fina och härliga färger. Vem behöver "riktiga" blombuketter inne när man har virkade som aldrig vissnar. Din brudkrona är så romantisk och högtidlig. Lycka till vidare.

  SvaraRadera
 6. Vilka fina blommor i så härliga blommor! Kommer bli fina kransar av dem.

  SvaraRadera
 7. Hi hi hi hi! Nu blev det tokigt i mina förra kommentar. Det ska ju givetvis stå: Vilka fina blommor i så härliga färger! (Får skylla på att det är på morgonkvisten än)

  SvaraRadera
 8. Vilken häftig bukett, verkligen jättefin o de blir nog fina kransar av dessa. Superfin den i förra inlägget med. Ha en skön söndag =)

  SvaraRadera
 9. Jag inspireras verkligen av dina alster...har letat men inte hittat beskrivning på dina blommor...?
  har du lagt ut mönstret någon gång?

  SvaraRadera
 10. ÅÅÅÅÅ vilken härlig blomsterbukett, såå många fina blommor du gör , det är alltid lika roligt att titta in till dej Kram

  SvaraRadera
 11. Åhh vad du är duktig !! Hur fint som helst.

  SvaraRadera
 12. Oh så härlig bukett! Vad duktig du är som är så förutseende... själv drabbas jag hela tiden av stundens inspiration - och då blir det alltför ofta kort med tid =I
  Idag tar jag alltså inspiration från dig även i detta avseende och åtminstone försöker planera lite framåt också för de där sakerna jag skulle vilja göra, men som alltid störs ut av "spontanitetsprojekten" =)

  SvaraRadera
 13. Din blogg var rolig att hitta! Inspirerande. Buketten är ju jättefin, även om det "bara" är så länge. Jag virkade ett halsband förra sommaren som påminner lite om din bukett. Sen vill jag tacka för mönster, roligt att du delar med dig. Ha en skön vecka!

  SvaraRadera
 14. Vilken jättefin bukett och prästkragarna i mitten var pricken över i-et.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 15. Vilka härliga midsommarkransar det kommer att bli och dessutom vissnar de ju inte!

  SvaraRadera
 16. Vilka härliga blommor. Blev glad av att se dem. Tur att dom inte vissnar med tanke på allt arbete som ligger bakom. Jättefina färger.

  SvaraRadera