måndag 12 juli 2010

Jag har fått färg

Åkte till en strand och solade igår och kunde inte låta bli att virka några blommor som jag ska sätta i en midsommarkrans. Och jag mitt dumma elände sätter mig med bena i kors och tittar ner på mitt handarbete alldeles för länge.Nu sitter jag på jobbet första dagen efter min semester med ett vitt ben, ett rött ben, kritvit hals och röd fram på bröstet och vita fläckar i armvecken. Men å andra sidan, när jag tittar ner på mina ben eller går förbi en spegel så får jag ett riktigt gott skratt
Sköt om er
På Återseende

7 kommentarer:

 1. Hi, hi... Det har hänt mig med:)
  Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Tack Annika, känns bättre nu när jag vet att det finns fler som jag.

  SvaraRadera
 3. Själv har jag ett stort rött parti på bröstet, vit hals och ett stort vitt avtryck av halsbandet jag hade på mig dagen i fråga... Jätte tjusigt =)

  Fantastiska bilder du tar!!! Kram ♥

  SvaraRadera
 4. Frossa,solsveda men himla skön dag igår iaf. de va de värt men gudars baksidan vit som snö.Hi Hi.

  SvaraRadera
 5. Haha oj oj känner igen det där jag med, var på semester i Marocko en gång o hade cykelbyxor som jag efter halva dagen drog upp en bit på låren. Slutade med att jag hade 3 olika nyanser på benen.. MM mkt snyggt. :D

  SvaraRadera
 6. :-) Vågar du visa bild? Skojigt...men fullt normal. Nog har man sett märklig ut ibland när man glömt bort sig i solen.

  SvaraRadera
 7. Fantastisk bild av Stensträsket, men det hade ju varit kul att se din spegelbild så även vi fått oss ett gott skratt ;)

  SvaraRadera