tisdag 21 juni 2011

Nu är jag SKITSUR

Jag kan inte skicka kommentarer och det är fruktansvärt irriterande, så jag gör på detta sätt.

1. Nästan & Klart = Gillar din morgonskiss, båten är jättefin

2. Maries Konst= Konstvandring till midsommar låter intressant, kan jag så kommer jag.

3. Lev Läs & Skriv = Sneglar in på ditt hus när jag kör förbi på väg till Majsan och undrar hur ni har det/Många kramar till dig vill jag ge.

4. Garnkompisar= Ha ett Härligt Sommarlov.

5. Fiffel & Tråd = Söta och fiffiga necessärer du skapat


(kan man göra så här?? jo det kan man väl??)

på återseende

3 kommentarer:

  1. Det där känner jag igen! Jag satt härom kvällen och skulle lägga in kommentarer på några ställen och det gick banne mig inte - och det har varit så jämt och jag har varit vansinnigt frustrerad! Inte ens på andra blogspotbloggar och jag är inloggad på mitt eget konto. Nån gång har det fungerat mer som av en slump! Men jag kom på vad det var. Jag gick in på "Verktyg" och ställde ner säkerhetsnivån på "Privacy" så att alla cookies accepteras. Det var likadant när jag skulle lägga in en besöksräknare på bloggen och ville att mina egna besök inte skulle räknas (för det blir ju lite missvisande då) och det gick heller inte förrän jag gjorde den där ändringen, eftersom det var nån cookie som skulle installeras.

    SvaraRadera
  2. Tack Miri, det ska jag prova

    SvaraRadera
  3. Hmmm en del skriver att man ska rensa alla tillfälliga filer i webbläsaren och en del säger att man när man ska kommentera klickar ur rutan att man ska vara inloggad....det verkar som att det är litet hipp och happ med vad som fungerar....

    SvaraRadera